Oplossingen op maat van uw gezin

U koopt of bouwt een woning. Het is een droom die in vervulling gaat. Maar ook een droom die een heleboel vragen doet rijzen… Welke financieringsformule is voor u de beste? Moet u een vaste of een variabele rentevoet kiezen en op welke termijn dient u te financieren, welk bedrag aan hypotheek dient u te voorzien? Als professioneel adviseur met de nodige ervaring bieden we u zeker een meerwaarde om alles vlot tot een goed einde te brengen.

Renovatieleningen – Ecoleningen

Uw dak of spouwmuren isoleren, een nieuwe keuken installeren, een veranda plaatsen..

Bij de renovatie van uw woning bent u vaak op uzelf aangewezen om de beste oplossingen te kiezen, ook financieel. Bij ons krijgt u deskundig advies en de keuze uit een volledig gamma kredieten.

 

Geniet voor de financiering van uw renovatiewerken volgende voordelen

  • een zeer gunstig tarief 
  • de mogelijkheid om op 10 jaar of meer terug te betalen
  • geen dossierkosten
  • geen notariskosten

 

Woonkredieten

Wij zoeken voor u een aangepaste formule, eentje die u en uw vastgoedproject op het lijf geschreven staan.  We wijzen u graag de weg door de doolhof van woonkredieten.

  • we berekenen samen met u de totale kost van uw project
  • we zoeken samen met u de beste financiering
  • we informeren u over de premies en de fiscale voordelen die u misschien kunt genieten
  • we zorgen ervoor dat de bescherming van uw woning en uw gezin mee evolueren, altijd tegen de beste voorwaarden

Autoleningen

Uw wagen is toe aan vervanging. Misschien heeft u een grote exemplaar nodig na gezinsuitbreiding of wil u graag overstappen op een groenere wagen. Dit betreft natuurlijk een grote kost. Samen kijken we naar de mogelijkheden om een autolening op maat af te sluiten zodat u binnenkort rondrijdt in uw droomwagen.

Energieleningen

Wilt u in uw woning werken uitvoeren om energie te besparen, bijvoorbeeld door isolatie, hoogrendementsglas of door een oude stookketel te vervangen? Als u tot de prioritaire doelgroep behoorde of exclusief nachttarief had, kon u die werken misschien financieren met een Energielening van de Vlaamse overheid.

Persoonlijke leningen

Een persoonlijke lening kan voor verschillende zaken dienen. U wilt een grote reis maken, een dure aankoop doen, studies hervatten,.. Kom met ons over de mogelijkheden praten en we helpen u met plezier verder om uw dromen waar te maken.

Contacteer ons